Sie sind hier: Startseite » Puppies

Puppies

Op dit moment hebben wij 2 West Highland White terrier teefjes te herplaatsen.

OP DIT MOMENT ZIJN BEIDE TEEFJES GERESERVEERD. EN ZIJN ZE AAN HET PROEF DRAAIEN IN HUN NIEUWE HUISJES.

Een teefje van bijna 4 jr en een teefje van bijna 7 jr. Zijn familie van elkaar en wij willen ze graag ook samen herplaatsen want ze zijn hun hele leven al samen.

Een tuin is een must daar ze gewend zijn daar te plassen (uiteraard gaan ze ook graag mee wandelen).

Liefst in een gezin waar er altijd wel iemand thuis is, ze kunnen prima even alleen zijn maar geen hele dag(en).

Autorijden is geen probleem. Kunnen met andere honden. Vachtverzorging is geen probleem (worden in model geschoren).

Denkt u deze 2 Westie teefjes een gouden mandje te kunnen geven, laat het ons weten.
Stuur dan even een mail met uw gezinssituatie en wat u deze 2 Westies kunt bieden.

Ze zijn niet "gratis" er wordt een vergoeding naar gelang hun leeftijd gevraagd.

Hou er rekening mee dat een herplaatser tijd nodig heeft om te wennen aan u, uw gezin, woonsituatie etc.
Daarom gaan ze eerst een maand op proef.

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ GEEN West Highland White Terrier pups BESCHIKBAAR.

Wij verwachten eind augustus dit jaar weer een nestje. Wilt u op de wachtlijst dan is het raadzaam om ons even een mailtje te sturen.
U wordt dan via mail op de hoogte gehouden van loopsheid tot dekking tot bevalling.

Bent u op zoek naar een oudere Westie, houdt u dan onze website in de gaten.

Soms komt er door omstandigheden een door ons gefokte Westie terug. Of wij hebben zelf een oudere Westie die met pensioen mag gaan.
Voor deze Westie's zoeken wij dan een gouden mandje.

Heeft u serieuze interesse in een herplaats Westie, bel of mail ons dan.
Vertel wat over u zelf, gezin en situatie.
En wat u zoekt, een reu of teefje?

Bent u geïnteresseerd in een pup van ons, dan adviseren wij u geregeld een bezoek te brengen aan onze website, hier vindt u nu en in de toekomst de nieuwtjes en laatste ontwikkelingen van onze te verwachten of (pas)geboren pups. U kunt het ons ook laten weten middels een email: trimsalonnicole@hetnet.nl of bel 0314-667269 (tussen 18.00-20.00 uur).

Als u besluit een pup in uw gezin op te nemen vragen wij een aanbetaling. Dit bedrag wordt later verrekend met de koopsom.

De nieuwe eigenaar kan nadien altijd bij ons terecht voor vragen en raad over de opvoeding. Ook stellen wij het op prijs om de ontwikkeling van de door ons gefokte pups te blijven volgen.

Wij verkopen geen pups op basis van alleen e-mail contact. De e-mail is een prima communicatie middel om ons te bereiken en voor een eerste kennismaking. Maar wilt u meer weten over onze pups en over de prijs dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

U moet zich realiseren dat een nestje pups fokken voor ons een zeer grote hobby is die wij echter zo zorgvuldig mogelijk willen uitoefenen.

Alles begint met de gezondheid van de ouderdieren. Deze moet aan meerdere eisen voldoen voordat wij een nestje met ze willen fokken. Het karakter en de gezondheid staan voorop. Het is tenslotte van belang dat u er een fijne huisgenoot aan hebt en dat de kans op eventuele afwijkingen zo klein mogelijk is. De ouderdieren worden niet alleen beoordeeld op karakter en schoonheid, maar ook op pra/cat (ogen) en patella luxatie (knieen). Dit betekent helaas niet dat u dit niet kan overkomen, maar de kans hierop is wel kleiner.

Naast de erfelijke afwijkingen is het ook van belang dat de omstandigheden om een eventuele botafwijking te ontwikkelen zo klein mogelijk wordt gemaakt.
Zo mag een jonge pup zolang deze in de groei is nog niet “teveel” en ongecontroleerd bewegen. Beter wat vaker een klein stukje, dan één lange wandeling. Ook spelen met vooral grote honden dient zoveel mogelijk beperkt te worden. Realiseert u de risico’s welke ongecontroleerd spelen met zich mee brengt. Bijvoorbeeld door het gooien met een bal en daardoor uit te glijden op een gladde vloer. Dit alles kan tot blijvende schade aan gewrichten lijden.

Onze pups worden de eerste weken iedere dag gewogen. Ze hebben ieder een eigen kleur bandje om de hals voor herkenning. Het wegen is om een duidelijk overzicht te krijgen op de groei van de pup, en bovendien is hij zo dagelijks al in handen geweest. Een pup die vanaf het begin is gewend om in mensen handen te zijn, zal zich later ook veel gemakkelijker laten verzorgen, optillen, etc.
Onze pups verblijven tot ca. 3 weken in de werpkist daarna wordt deze vergroot zodat ze de kans krijgen om hun ontlasting buiten het nest te doen, en zo krijgen ze ook de ruimte om zich lichamelijk goed te ontwikkelen. Later krijgen ze de mogelijkheid om dit zoveel mogelijk ook buiten te doen.

De pups worden bij ons naar een zo goed mogelijk streven de eerste weken opgevoed/opgegroeid. Ze worden bij ons in huis geboren en daar blijven ze ook, zo worden ze optimaal gesocialiseerd. En zal een radio/tv, stofzuiger, lawaaierige kinderen, bezoek ed. voor hun de normaalste zaak van de wereld worden. Ook maken de pups kennis met het autorijden, dit heeft als voordeel dat hiermee voorkomen wordt dat de pup met de reis naar u huis, een wagenziekte ontwikkelt. Dit gebeurt helaas nog te vaak.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u ons altijd raadplegen…..

Kennismaken en puppie bezoek in deze corona tijd.
Helaas gaat het nu in deze corona tijd wat onpersoonlijker dan normaal.

* Het is nu in deze corona tijd niet mogelijk om even te komen kijken/kennismaken.
* Uw eerste afspraak? Wij stellen ons voor maar zonder een hand te geven.
* Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te ontsmetten.
* Bezoek/kennismaken is van harte welkom als de pups zo'n 3 a 4 weken oud zijn.
* Bezoek is welkom, alleen uw gezin (geen ooms/tantes, vriendjes en vriendinnetjes etc).
* Wekelijks de pups komen bezoeken is even in deze tijd niet mogelijk. Wij beperken de bezoeken nu tot 1ste kennismakingsgesprek en het ophalen v.d pup.
* Bent u verkouden (of een familielid), snotterig, hoesten en/of heeft u verhoging dan graag de afspraak verzetten.

Wij danken u voor uw begrip.