Sie sind hier: Startseite » Contact

Contact

from High Hill Castle

Oude Doetinchemseweg 48, 's-Heerenberg. Telefoon: 0314-667269 (bellen tussen 18.00-20.00 uur)

Wij beantwoord op werkdagen mail binnen 24 uur. Mocht u na 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neemt u dan alsublieft telefonisch contact met ons op.


Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Privacy Wet van toepassing in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.
Dit betreft de wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en het vrije verkeer van die gegevens.

Privacy verklaring High Hill Castle.
High Hill Castle kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van High Hill Castle of deze zelf via een door u verzonden e-mail, aan High Hill Castle verstrekt. Daarmee stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens. High Hill Castle kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Hierbij verklaart High Hill Castle alleen gegevens van u te verzamelen voor het beantwoorden van uw email.
Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt en zullen niet verstrekt worden aan derden. Na het beantwoorden van uw mail worden deze na 24 uur verwijderd uit ons bestand.

Disclaimer

Aan de inhoud van alle webpagina’s van onze site www.whwterrier.nl is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kunnen wij op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website.